Statystyka

Użytkowników:
7156
Artykułów:
13
Odsłon artykułów:
104783

Z pomysłem na rybę

On Line

Odwiedza nas 17 gości oraz 2 użytkowników.

Baltic United od początku swojej działalności specjalizuje się w produkcji ryb i owoców morza dla gastronomi.

W naszej ofercie znajduje się wiele produktów spełniających wysokie wymagania zarówno szefów kuchni  jak i właścicieli punktów gastronomicznych. Oferujemy kalibrowane porcie z filetów, steki i polędwice o standaryzowanej wadze oraz różnego rodzaju filety w przedziałach wagowych preferowanych przez gastronomię


Opakowania zbiorcze również dopasowaliśmy do wymagań klientów, zdając sobie sprawę,   że wielkość zaplecza lokali gastronomicznych jest różna. Dlatego oferujemy małe opakowania od 2kg do 8kg.

Realizujemy również indywidualne zamówienie naszych klientów gastronomicznych na ryby świeże i mrożone.

W roku 2013 stworzyliśmy w firmie dział HORECA aby rozwinąć współpracę z gastronomią, zaspakajając ciągle rosnące wymagania szefów kuchni.


Podnosząc nasze kwalifikacje obsługi segmentu HoReCa stajemy się bardziej konkurencyjni i przydatni dla naszych klientów.

 


Gatunki ryb, które oferujemy dla gastronomi w postaci tusz, steków porcji oraz filetów:

Czarniak, Dorsz, Dorsz atlantycki, Flądra, Halibut, Karmazyn, Łosoś norweski, Łosoś pacyficzny, Miętus, Miruna, Morszczuk, Morszczuk kapski, Owoce morza, Panga, Plamiak, Pstrąg, Ryba maślana, Tilapia, Tuńczyk.

 

 

All Rights Reserved.   ~   Design & Created   ~   Tomasz Strozka    -   powered by engine: tested